Áčko a veteráni zářili, akcie juniorky dále poklesly...

09.10.2013 23:03

Další soutěžní týden Klasiků sice dopadl lépe než ten minulý, ale radost kalí druhá prohra juniorky, po které šance na postup do V. ligy opět poklesly.
První mužstvo rozcupovalo tradičního rivala Starlet 12:3 a díky prohrám největších konkurentů - Pohárové středy a SOME Vysočina Prachárny - má na čele I. ligy již 8 bodový náskok, jenž by měl stačit k zisku dalšího - jubilejního 25. titulu! Do konce ale zbývají ještě 4 kola, ke kterým je třeba přistoupit s maximální zodpovědností - čeká nás nevyzpytatelný Armagedon, přijatelná www.odbilla.cz, všehoschopná Pohárová středa a rozjetý Bumerang! Jasné je, že pokud neprohrajeme s Pohárovou středou, mělo by nám stačit uhrát z těchto 4 zápasů "pouhé" 4 body! Všichni ovšem věříme, že těch bodů bude nakonec mnohem více!!
Výborný zápas odehráli v úterý veteráni. V duelu proti FC ATIS Veverky zaskočili soupeře svojí typickou agresívní, nátlakovou hrou, kterou tentokrát korunovali nevídanou střeleckou potencí. Ve 20. minutě vedli již 4:0 a zopakovali tak rekordní příděl branek z II. kola proti Viktorii. Za stavu 5:0 sice přišlo pár slabých chvilek, které zápas trochu zdramatizovaly, ale výhru 5:3 si naši dříve narození již pohlídali a poskočili na 7. místo průběžné tabulky!
Nakonec jen juniorka na body po chabém výkonu nedosáhla. Proti Old Boys se jí vůbec nedařila typická kombinační hra a navíc chybělo i trochu střeleckého štěstí a řada "mladíků" - Šabatka, Vokoun, Král, P. Kocmánek. Soupeř vytěžil po našich chybách z minima maximum a radoval se ze zasloužené výhry 2:4 a na druhé postupové místo nyní ztrácí 3 body!
Událostí týdne byl vstup dalšího Klasika - Jakuba Götha - do Klubu ligových kanonýrů!! Blahopřejeme....